Every Day NetWorkingDay


Pre desetak dana po prvi put sam prisustvovala  NetWorkinDay predavanju. Za one koji se po prvi put susreću sa njim u kratkim crtama o čemu se radi:

NetworkingDay je novi koncept poslovnih susreta namenjen podršci privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.
Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu. 
Na NetworkingDay-u učestvuju uspešni preduzetnici, privrednici i menadžeri, priznatii stručnjaci koji sa prisutnima dele svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti života i poslovanja, u opuštenoj atmosferi i druženju sa prisutnima uz obilje motivacije i pozitivnih stavova.
Idejni tvorac NetWorkinDay koncepta i organizator je gospođa Irena Lalić, uspešna poslovna žena i preduzetnica, vlasnica agencije za poslovno savetovanje StareGate iz Beograda koja je jedno vreme bila vlasnik franšize Business Café za Srbiju, poslovnog događaja nastalog iz potrebe za pospešivanjem preduzetništva i umrežavanja preduzetnika.

Gosti na susretu kome sam i ja prisustvovala su bili:
Božo Janković, vlasnik kompanije Enterijer Janković iz Novog Sada, osnovanoj pre 25 godina, kao mala stolarska radionica a već dugi niz godina oprema enterijere širom sveta kvalitetnim nameštajem i stolarijom od punog drveta. Kompanija Enterijer Janković na čelu sa g. Božom Jankovićem osnovala je predstavništa u Moskvi, Londonu, Alma Ati, Abu Dabiju i Budvi a g. Janković proglašen je za Preduzetnika godine u Srbiji 2014. od strane kompanije Ernest&Young. www.enterijer-jankovic.co.rs

Dr Nikola Čanak – Dr Nick, motivacioni govornik, lajf kouč, doktor medicinskih nauka, profesor, vrlo zanimljive i inspirativne biografije i ogromne životne energije i harizme. Dr Nick je napisao više od deset motivacionih knjiga i drži motivacione govore u zemlji i inostranstvu. Bio je domaćin i uvodničar na prošlogodišnjem gostovanju Boba Proktora u Beogradu. Pogledajte jedno od njegovih tv gostovanja i saznajte zašto ne voli reč ‘probati’. www.youtube.com/watch?v=lDoRcow0GnQ

Indira Popadić, preduzetnica, poslovni konsultant, autor interaktivnog priručnika za preduzetnike “Uzmite živor u svoje ruke” , i osoba koja hrabro ‘’uzima svoj život u svoje ruke“, i inspiriše druge na proaktivnost i odlučnost. Pored rada sa kompanijama i preduzetnicima, Indira realizuje i radionice na kojima prenosi znanja i iskustva stečena kroz dugogodišnji preduzetnički staž i obrazovanje. www.indirapopadic.com
Tema ovog NetWorkin Day-a je bila bila postavljena u obliku pitanja: 
“Šta nas sprečava da uspemo?”.
Svi učesnici su se složili da su razlozi i za uspeh i za neuspeh u nama samima i da je sa jasnim ciljem i motivacijom sve ideje moguće uspešno sprovesti u delo. Ne postoje ograničenja osima onih koje sami sebi postavljamo.
Na prvoj slice, sa mnom je moja koleginica Miljana Vorkapić Viček jedan od osnivača firme School of skills, za ličnu i poslovnu edukaciju i na ovaj način ja joj pružam podršku na početku njenog preduzetničkog staža. Go Miljana go! :)

Sledeći susret ove vrste održava se u Beogradu 5. jula, više informacija o ovom događaju možete naći OVDE.

CONVERSATION

0 komentara:

Постави коментар

Back
to top